Matematik

Bestem ved hjælp af cas f'(20) og fortolk resultat

08. december 2015 af skydo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Funktionen f(t) er angiver vandstanden i cm i et kart målt til tidspunktet t, der måles i minutter; fx er f(0)=40, f(1)=49 og f(10)=37

1. Gør rede for betydningen af f'(1)=5 og f'(10)=-2.

2. Bestem ved hjælp af cas f'(20) og fortolk resultatet.

Det er specielt spørgsmål 2 jeg har problemer med.

I spørgsmål 1 har jeg svaret:

Efter 1 minut stiger vandstanden med 5 cm i minuttet i netop det punkt og efter 10 minutter falder vandstanden med 2 cm i minuttet i netop det punkt.

Alt hjælp til spørgsmål 2 sætter jeg pris på!


Skriv et svar til: Bestem ved hjælp af cas f'(20) og fortolk resultat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.