Matematik

Matematik hjælp

09. december 2015 af Amalie8577 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har egentlig brug for hjælp med alt det vedhæftede.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af SuneChr

Hvad skal
f1(x) ... f12(x)    ?
Det er jo ikke godt at vide !


Svar #2
09. december 2015 af Amalie8577 (Slettet)

Hvad med alt det andet? Altså lige med undtagelsen af de to


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2015 af SådanDa

Altså på billedet er der bare en masse funktioner, du oplyser ikke om hvad de skal bruges til? :)


Svar #4
09. december 2015 af Amalie8577 (Slettet)

Hov, en dum fejl!

Jeg skal bestemme en stamfunktion til hver de vedhæftede funktioner


Svar #5
09. december 2015 af Amalie8577 (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2015 af SuneChr

f1(x)  til  f8(x)    er reglen    ∫ xn dx = (xn + 1)/(n + 1) + c        √x = x^(1/2)
f9(x)  til  f11(x)   er reglen    ∫ k dx = kx + c
f12(x)  burde du kende, også i søvne.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 17.10.07.png


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.