Fysik

Hældningskoefficient - enhed

09. december 2015 af anooooo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Tænkte på om der er nogle af jer herinde, som ved, hvad hældningskoefficientens enhed er for en (t, Eresistor) graf, hvor t = tiden i enheden sekund, og Eresistor = Energien afsat i en resistor, i enheden Joule. Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2015 af mathon

            \frac{J}{s}=W


Svar #2
09. december 2015 af anooooo (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Hældningskoefficient - enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.