Matematik

Matematik hjælp

09. december 2015 af AnneMarie85 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er lidt lost i dennne opgave..

(vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2015 af PeterValberg

Prøv at overveje situationen x = 0 så kan du hurtig afgøre, hvilken der hører til den røde graf

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
09. december 2015 af AnneMarie85 (Slettet)

Hvordan helt præcis? Jeg tænker f er B'eren.. Har ikke rigtig en begrundelse for det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2015 af PeterValberg

f(0) = 3·1,20 = 3
g(0) = 2·f(0) = 6
h(0) = f(2·0) = f(0) = 3

Altså har g den største y-koordinat for skæringspunktet med y-aksen.
 Derfor må den røde graf A være grafen for g

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
09. december 2015 af AnneMarie85 (Slettet)

Hvordan får du 3* 1,2^0 til 3?

Forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2015 af PeterValberg

Det skyldes en potensregneregel:

a^0 = 1

Et vilkårligt tal opløftet til 0'te potens, vil altid være lig med 1, så:

f(0) = 3·1,20 = 3·1 = 3

Derfor :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
09. december 2015 af AnneMarie85 (Slettet)

Hov, det glemte jeg! 

Er B så = h 

og C = 6?


Svar #8
09. december 2015 af AnneMarie85 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. december 2015 af mathon

Ja  B\! \! :\; \; h(x)

     C\! \! :\; \; f(x)


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.