Matematik

Differentieren

05. januar 2016 af Shisuse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har 2 opgaver jeg skal differentiere, men Jeg kan ikke se mig ud af hvordan jeg skal gøre..

Det ville være rigtig lækkert med et svar hurtigst muligt og en forklaring på hvordan i gjorde det, så jeg kan lave sådan nogle lign. senere hen.

På forhånd tak for hjælpen!

Opgaver er sendt over word-fil.

Vedhæftet fil: Opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2016 af PeterValberg

Sætter lige et screendump af opgaven ind,
det gør det lidt nemmere at hjælpe dig :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2016 af mathon

                  f{\, }'(x)=4+\frac{6}{2\sqrt{9+(4-x)^2}}\cdot 2(4-x)\cdot (-1)=4+\frac{6(x-4)}{\sqrt{(x-4)^2+9}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2016 af mathon


Skriv et svar til: Differentieren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.