Kemi

omregning af stof til micromol/L

06. januar 2016 af 282726 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan  omregner jeg for et givent stof ra mg^-1 * cm^-1 til micromol/L

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2016 af OliverGlue (Slettet)

Mener du mg / cm³?

Omregn mg til mol med n = m/M, hold styr på enhederne og 1000 cm³ = L.


Svar #2
07. januar 2016 af 282726 (Slettet)

Så hvis jeg fx tager tallet i mg/cm3 = g/L og så dividere med molarmassen for stoffet og så få det ud i mol/L. Det tal kan jeg så gange med 10^6 for at må det i micromol/L

Er det rigtigt forstået?


Skriv et svar til: omregning af stof til micromol/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.