Matematik

Arbejdskraftens gennemsnitsprodukt er defineret som APL=Q/L

09. januar 2016 af Clarafriis8 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Alle, håber i kan hjælpe mig. Har følgende opgave som jeg er gået i stå i. 

For at kunne producere varen Q, anvendes arbejdskraft L i følgende forhold Q = 8L^2 – 0,4L^3.

a) find den mængde der max produktionen - HAR LØST 

b) Arbejdskraftens gennemsnitsprodukt er defineret som APL=Q/L. Ved hvilken indsats L af arbejdskraft, maksimeres L. Hvad er produktionen i dette punkt? 

c) Vis at arbejdskraftens gennemsnitsprodukt APL, na°r maksimeret, er lig medarbejdskraftens marginalprodukt MPL = dQ/dL

:) :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2016 af peter lind

b) APL = Q/L = 8*L-0,4*L2 Du skal finde den værdi af L, der gør dette så stort som mulig. Det er samme metode som i a)


Skriv et svar til: Arbejdskraftens gennemsnitsprodukt er defineret som APL=Q/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.