Matematik

x

10. januar 2016 af Annonyms (Slettet) - Niveau: B-niveau

x


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af PeterValberg

x er en ubekendt eller blot et bogstav i alfabetet ;-)

hvad er dit spørgsmål?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. januar 2016 af Annonyms (Slettet)

Hvordan vil du løse dette:

Undersøg om x = 4 er en løsning til denne ligning: √x + 2 = x + 3 . ? :))


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2016 af PeterValberg

Indsæt den givne værdi (4) for x og undersøge,
om højre og venstre side "passer" med hinanden.

venstre side:   √4 + 2 = 2 + 2 = 4
højre side:        4 + 3 = 7

Du kan således konkludere, at x = 4 ikke er en løsning.
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.