Matematik

Matematik 9 klasses niveau. Vigtigt hjælp!!!

11. januar 2016 af MariaChanelDyreholm (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvor mange kvadratmeter er husets grundareal med terrasse?
Længde af hus: 1,80 m
Længde med terrasse: 2,40 m
Bredde: 1,47 m
Højde: 2,10 m

Mange tak til den der hjælper.

Har et til spg.

Hvor mange skridt har bo gået?
Bo går med en skridttæller, han har en skridtlængde på 80 cm.
Han går 2 km.

Tusind tak til den der hjælper!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2016 af PeterValberg

Der må være en tegning til spørgsmålet med huset, - kunne du ikke uploade den?

Bo's skridtlængde er 80 cm, hvilket er det samme som 0,0008 km
Divider de 2 km med 0,0008 km

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. januar 2016 af MariaChanelDyreholm (Slettet)

Tusinde mange gange tak!
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2016 af PeterValberg

Hvor mange kvadratmeter er husets grundareal med terrasse? 

Areal = længde med terasse · bredde 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
11. januar 2016 af MariaChanelDyreholm (Slettet)

Undskyld, men bliver nødt til at spørge dig om et ekstra spørgsmål. Det er et ekstra spg. Til Bo spørgsmålet. Hvis bo går 6 km/t, hvor lang tid ville det tage at gå turen på 2 km?

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2016 af PeterValberg

\text{varighed}=\frac{2\,\text{km}}{6\,\text{km/t}}=\frac13\,\text{time}

hvilket svarer til 20 minutter :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
11. januar 2016 af MariaChanelDyreholm (Slettet)

Tusind tak Peter :-)!!!

Skriv et svar til: Matematik 9 klasses niveau. Vigtigt hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.