Matematik

hjælp!! til matematik aflevering

13. januar 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til opgaverne. Jeg vedhæfter selve opgave papiret.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2016 af PeterValberg

Det er jo et helt afleveringssæt :-)
Jeg foreslår, at du opgave for opgave skriver herinde, hvad du
har problemer med, hvad du har forsøgt selv, hvilke tanker, du har gjort dig
om opgavens løsning samt hvad du allerede er nået frem til...

Én opgave af gangen, når den er løst, så næste osv....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2016 af PeterValberg

Til opgaverne i 1 (med trekanterne) skal du bruge sinus- og cosinusrelationerne

Se eventuelt video nr. 16 og 19 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
13. januar 2016 af iisommerii (Slettet)

du behøves ikke at hjælpe mig med alle opgaverne, jeg forstår ikke opgave 6 og 9. Dem må du gerne lige hjælpe mig med


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2016 af mathon

I opgave 3 er der to løsninger.


Svar #5
13. januar 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har brug for hjælp til opgave 6 og 9 og ik 3


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. januar 2016 af mathon

Opgave 6:
                         \frac{\sqrt{9a}\cdot \sqrt[3]{a}}{\sqrt[4]{a}}=\frac{3a^{\frac{1}{2}}\cdot a^{\frac{1}{3}} }{a^{\frac{1}{4}}}=3\cdot a^{\frac{6+4-3}{12}}=3\cdot a^{\frac{7}{12}}


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. januar 2016 af mathon

Opgave 9
                       Kvadrer på begge sider
                       Isoler k


Svar #8
16. januar 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har forstået hvad du mener men kan du ikke vise mig hvordan du gør , så jeg er sikker på at jeg har forstået det


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. januar 2016 af mathon

#8

                    T=2\pi \cdot \sqrt{\frac{m}{k}}         der kvadreres

                     T^2=\left (2\pi \cdot \sqrt{\frac{m}{k}} \right )^2     hver faktor kvadreres for sig

                     T^2=(2\pi )^2\cdot \frac{m}{k}

                    T^2=4\pi ^2\cdot \frac{m}{k}                  der multipliceres med \frac{k}{T^2}

                    k=\frac{4\pi ^2\cdot m}{T^2}


Svar #10
18. januar 2016 af iisommerii (Slettet)

Jeg har også brug for hjælp til opgave 4 og 2. Tusind tak for hjælpen. På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. januar 2016 af mathon

opgave 4:
                  Det søgte tal kaldes x.

                  Gang tallet med 3:   3x

                  Læg 4 til:                  3x+4

                  Træk det dobb. fra.  3x+4-2x=x+4
  
                                                   f(x)=x+4


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. januar 2016 af mathon

opgave 2:
     a)
                        \sin(V)=\frac{9\; cm}{100\; cm}

     b)
                        \sin(10^{\circ})=\frac{x}{100\; cm}


Skriv et svar til: hjælp!! til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.