Matematik

Matematik Geo/Triometri

19. januar 2016 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan skal jeg starte på dette opgave??

Vedhæftet fil: how.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2016 af Soeffi


Svar #2
19. januar 2016 af Malik2 (Slettet)

#1

Hvordan skal jeg starte på disse opgaver? also hvilke formler jeg er hel blank!


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. januar 2016 af Soeffi

Løsning i Geogebra:


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2016 af Stats

1.

Anvend at trekant EAF er retvinklet. Dvs at du kan benytte dig af formlen: tan θ = mod/hos, da du ved at R = 40 mm og θ = 30o

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2016 af Stats

2.

Cirkelbuerne BC og DA har centrum i henholdsvis punkt A og B.

Denne informations anvender du til at finde r.. Altså 2·R = hyp + r

(du bliver desværre lige nødt til at beregne hypotenusen i trekanten..)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2016 af Stats

3.

Du kender nu alle radier og kan dermed bestemme omkredsen.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Matematik Geo/Triometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.