Matematik

matematik

21. januar 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

i \Delta?PQR er Q =29 grader, p= 3,3cm og r = 4,0.
bestem trekantens areal.?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2016 af mathon

                T=\frac{1}{2}\cdot p\cdot r\cdot \sin(Q)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2016 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne side [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.