Matematik

Hjælp til funktioner

23. januar 2016 af Julie201r (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en venlig sjæl som kunne have lyst til at hjælpe mig med denne opgave?

Udviklingen i antallet af hospitalsindlæggelser på grund af infektionssygdomme kan beskrives ved modellen
f(x)=2294x+27801

x=antal år efter 2006, f(x)= antal hospitalindlæggelser 

a) Giv en fortolkning af tallene 2294 og 27801


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2016 af Capion1

a)  Tilvæksten af indlæggelser er 2294 pr. år
     I året 2006 er antallet af indlæggelser 27801


Svar #2
23. januar 2016 af Julie201r (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.