Matematik

Rumfang

24. januar 2016 af Mallemus15 - Niveau: 7. klasse

hej mennesker

det var rigtig svært for mig i 6 klasse :( og jeg HUSKER ikke at jeg lærte rumfang 

min matematiklærer gav mig en bog om rumfang men jeg kunne ikke rigtig forstå 

og så

fik rumfangstykket

7,88 = 4 kg : rrumfang

tak på forhånd 

mallemus15


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2016 af mathon

Formuler hvad du skal beregne.

       Tilsyneladende:
                                        massefylden = massen/ fylden =  massen/ rumfanget


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.