Matematik

Hurtig Matematik Stykke

26. januar 2016 af Mallemus15 - Niveau: 7. klasse

hej jeg har denne her stykke og jeg ved ikke helt om den er rigtig

2 * (1/2 * ( 10 + 5 ) * 4,3) = 64.5 

jeg har regnet den ud på lommeregner og er ikke helt sikker...

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af SådanDa

2\cdot(\frac{1}{2}\cdot(10+5)\cdot 4,3)=2\cdot(\frac{1}{2}\cdot(15)\cdot 4,3)=2\cdot(\frac{15\cdot 4,3}{2})=15\cdot 4,3=64,5,

Så dit resultat ser rigtigt ud :)


Svar #2
26. januar 2016 af Mallemus15

tusind tak SådanDa


Skriv et svar til: Hurtig Matematik Stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.