Matematik

POTENS!!

26. januar 2016 af thafluffyone (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan omskriver man titalspotenser?? med tre betydende cifre

fx. 4574783930

4571,32


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af Stats

4574783930·100 =
457478393,0·101 =
45747839,30·102 =
4574783,930·103 =
457478,3930·104 =
45747,83930·105 =
4574,783930·106 =
457,4783930·107 =
45,74783930·108 =
4,574783930·109 =
0,4574783930·1010

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Med tre betydende cifre: 4,57·109.


Skriv et svar til: POTENS!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.