Matematik

hurtig hjælp!! stamfunktion til 2x osv

27. januar 2016 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvis man har 2x2

hvad er stamfunktionen så? skal man først finde stamfunktionen til 2 og så derefter x2 ?

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af mathon

                 \int 2x^2\textup{d}x=2\cdot \int x^2\textup{d}x=2\cdot \frac{1}{3}x^3+k=\frac{2}{3}x^3+k


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af AskTheAfghan

Benyt reglen    ∫a·f(x) dx = a·∫f(x) dx, hvor a er konstant.

Her er a = 2 og f(x) = x2. Husk at tjekke din bog en gang imellem.

Undgå med at skrive "hjælp"-lignende på overskriften.


Skriv et svar til: hurtig hjælp!! stamfunktion til 2x osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.