Fysik
Beregn vejlængde
Hej,
Håber der er nogle der kan hjælpe.
Jeg skal beregne:
En bilist kører med farten V1 og møder et vejskilt med maks fart V2.
Beregn den vejlængde der skal til for at respektere skiltet, når bilen bremser med acceleration a.
Data: V1 = 90 km/h ; V2 = 60 km/h ; |a| = 3,5 m/s2
Har fået formlen, men kan ikke få tallene til at passe. Ved det skal være 50.
( Find først den nødvendige tid af at V1-V2 = a*t
Derefter kan du finde vejlængden af s = ½a*t2+V1*t )
Svar #1
27. januar 2016 af mathon
se din oprindelige tråd
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1657884#1657947
Skriv et svar til: Beregn vejlængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
