Fysik

Haster meget!! Beregn modstanden

31. januar 2016 af Koplop (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn modstanden i en ledning af  konstantan  med 
resistiviteteten  1.55*10^-8  Ωm og længden  3 m og tværsnitsarealet  1,4 mm.

Er helt på bar bund med mht. formler. Aner ikke hvad jeg skal gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

R = ρ*l/A

A = 1,4mm2 = 1,4*10-6 m2

R = 1,55*10-8Ωm * 3m / 1,4*10-6 m2 = 0,033 Ω


Skriv et svar til: Haster meget!! Beregn modstanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.