Matematik

en cirkel har centrum i punktet c (3, -2) og radius 5?

04. februar 2016 af Jacazan (Slettet) - Niveau: A-niveau
På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Soeffi

#0. Skal du finde ligningen for cirklen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af mette48 (Slettet)

cirkel med centrum (a,b) og radius r har formelen       

(x-a)2+(y-b)2=r2

i din cirkel er a=3,  b=-2  og r=5   indsæt verdierne i formlen


Skriv et svar til: en cirkel har centrum i punktet c (3, -2) og radius 5?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.