Matematik

Differentiere:

04. februar 2016 af franskeeraq (Slettet) - Niveau: B-niveau

Differentierer Følgende:

a)   f(x)=1/x^1*x^2-3*√x+1/3 =?

b)   g(x)=(2*x-4)^2=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Stats

Det er desværre ekstremt svært at vurdere hvordan funktionen i a ser ud.. Du kunne eventuelt benytte dig af parenteser..

i b.

Anvend:

f(g(x))' = f'(g(x))·g'(x)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
04. februar 2016 af franskeeraq (Slettet)

I mapple eller geogebra? ?? Kan nemlig ikke differencerer a) og b) 


Skriv et svar til: Differentiere:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.