Matematik

Matematik aflevering

07. februar 2016 af cghansen - Niveau: 8. klasse
Hej, jeg har brug får hjælp til en matematik aflevering.
- Hvordan finder jeg ud af hvor lang vandreturen var ud fra gennemsnitshastigheden?
Håber I kan hjælpe. Tak på forhånd:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Gennemsnits hastighed =\frac{Afstand}{Tid}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Hvor lang var vandreturen, når de gik i 7 timer med en gennemsnitshastighed på 2,5 km i timen?

De går 2,5 km i timen. Det går sammenlagt i 7 timer

I alt går de

S=2,5km/t*7t=15 km

De går i alt 15km


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2016 af mette48 (Slettet)

der er en regnefejl ihos #1

På 1 time går de 7 km

på 7½ time går de 7*2½ km = 17½ km


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2016 af mathon

7 timer går de
                                 s=\left ( 2{,}5\; \tfrac{km}{t} \right )\cdot (7\; t)=17{,}5\; km


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Så fik jeg også lavet en fejl i#3

nederste linie skal være:

på 2½ time går de 7*2½ km = 17½ km


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.