Matematik

X, parentes m.m

09. februar 2016 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

−(−x+18)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2016 af LarsJensen0 (Slettet)

Jeg går ud fra at du skal hæve parantesen? Hint: Det minustegn der står foran kan også skrives som -1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2016 af mathon

En minusparentes hæves ved at skifte fortegn og regnetegn.

              -(-x+18)=x-18-(-x+18)=x-18-(-x+18)=x-18


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2016 af mette48 (Slettet)

En minusparentes kan fjernes ved at fjerne -foran parentesen, og parentesen samt ændre alletegnene inde i parentesen fra + til - og fra - til +

- ( - 3x+5 ) = 3x -  5


Skriv et svar til: X, parentes m.m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.