Matematik

BMI udregninger

11. februar 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg skal opskrive en bergening for en persons BMI 

jeg  har ikke vægten den skal jeg regne ud

har et BMI tal på 23 og en højde på 1,80 m i anden. 

håber der nogen der kan stille det enkelt op til mig. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. februar 2016 af mette48 (Slettet)

BMI=vægt / højde2     hvor vægten er målt i kg og højden i m

indsætter de kendte værdier i formelen, vægten sættes til x kg

23 = x /1,82         gang med 1,8 2 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2016 af drjuliet (Slettet)

BMI = (vægt i kg)/(højde i meter2)

Så skal du sætte dine egne tal ind og isolere vægten.


Svar #3
11. februar 2016 af Triiina (Slettet)

#mette48 

Tak.

Dvs. 23*1,8^2=x/1,8^2*1,8^2 = 

47,52=x/6,48

Hvordan kommer jeg videre? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Din BMI er 23 og du er 180 høj. Du vil i så fald finde ud af, hvad du vejer

Du benytter formlen BMI=(vægt i kg)/(højde i meter2)

23=x/1,82

Du isolere x ved at gange med 1,82 på begge sider

23*1,82=x/1,82*1,82

x=74,5 kg

En person, som vejer er 74,5 kg og er 180 cm høj, har altså en BMI på 23


Skriv et svar til: BMI udregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.