Matematik

hjæælp til matematik

24. februar 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til at løse nogle opgaver. jeg har prøvet, men kan slet ikke finde ud af det. jeg vedhæfter en fil hvor opgaver ligger på.

på forhånd tak

Vedhæftet fil: opgs 9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2016 af mathon

Opstil et udtryk for omkredsen udtrykt ved x.

Opstil en andengradsligning for arealet A(x).

Beregn førstekoordinaten til parablens toppunkt, som er den x-værdi for hvilken, A(x) er maksimal.
              


Svar #2
24. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

er det opgave 3 du taler om?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2016 af mathon

Opgave 3 - ja.


Svar #4
24. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

i opgave a) er x=bredden og det bliver så (43-2x)/2

er det så bare det opgave 3 a går ud på?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2016 af mathon

3a)

   Omkreds når bredden er x og længden er y.

                      O=2(x+y)=43

                                y=\frac{43}{2}-x

        

 
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. februar 2016 af mathon

3b)
   Areal:
                      A(x)=x\cdot \left ( \frac{43}{2}-x \right )=-x^2+\frac{43}{2}x


Svar #7
24. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

opgave 6 er det sådan man skal regne det ud


A=B*(1+x)^n ⇔

A/B = (1+x)^n⇔

log(A/B)=n*log(1+x)....

mangler at fortsætte er stoppet der, kan ikke fortsætte                    


Svar #8
25. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har brug for hjælp til opgave 3 c og d og opg 5 og 6


Skriv et svar til: hjæælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.