Matematik

Eksponentiel vækst

25. februar 2016 af Christianku (Slettet) - Niveau: C-niveau

Indbyggertal i mio  2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011

                             6,5   6,9    7.2    7,7    8,5   9,3   10,1  11   12,2

a) Gør redefor at der er tale om eksponentiel vækst og angiv forskriften for befolkningsudviklingen. Din metode ved brug af software skal tydeligt fremgå. 

Er der nogle der ved hvordan man skal regne den ud? Indbyggertallet i milloner er skrevet under årstallene. 


Svar #1
25. februar 2016 af Christianku (Slettet)

Hov, ved ikke lige hvorfor det står forkert nu. Men 2003=6,5. 2004=6,9. 2004=7.2 osv. 


Svar #2
25. februar 2016 af Christianku (Slettet)

Ved simpelthen ikke hvad forskriften er, når den ikke stiger det samme i % efter hvert år. Ville sætte pris på et svar


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.