Matematik

Matematik HJÆÆÆÆLPPPPP!!!!

27. februar 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau
Hej
Hvordan finder man hældningen i grafen. :-), hvad er hældningen?
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2016 af nins009 (Slettet)

Det haster, vi har brug for hurtig  hjælp da vi skal afleverer den om 10 min.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2016 af Soeffi

Hældningen er (0 m/s - 18 m/s)/(6s - 0s) = -3m/s2


Svar #3
27. februar 2016 af Anonymm1

Kan du forklare det med dine egne ord?:-) og tak

Brugbart svar (1)

Svar #4
27. februar 2016 af Soeffi

Hældningen på en ret linje er (yslut - ystart)/(xslut- xstart), hvor man selv vælger xstart og xslut.


Svar #5
27. februar 2016 af Anonymm1

Tusind taaak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. februar 2016 af nins009 (Slettet)

kan du også hjælpe os med opgave 5 :-) på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. februar 2016 af StoreNord

Den store tofarvede trekant EFC er ensvinklet med den lille grønne trekant DAC

I den store gælder derfor:

Det øverste stykke CD forholder sig til hele siden CE ligesom DA forholder sig til EF.                                                    \frac{CD}{CE}=\frac{DA}{EF}\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \Leftrightarrow \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \frac{4}{12}=\frac{3}{EF}

Så skulle det være en smal sag at finde det samlede areal.


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. februar 2016 af Soeffi

Man kalder gennemsnitshastigheden for vG. Man har idet s er bremselængden: s = vG·t = 0,5·v·t => t = 2·s/v. Desuden har man v = a·t => t = v/a. Dette kan sættes sammen til 2·s/v = v/a => s = v2/(2a).


Skriv et svar til: Matematik HJÆÆÆÆLPPPPP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.