Matematik

Logaritme ligning

29. februar 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

heej 

nogen søde sjæle der ude der kan hjælpe mig med denne ligning:

uden at bruge solve eller andre hjælpemidler
40 * log (x) = 80


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. februar 2016 af mathon

                 40\cdot \log(x)=80

                 \log(x)=2

                 x=10^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Se vedhæftede


Svar #3
29. februar 2016 af Liselotteeee (Slettet)

tusind tak <3 <3 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. februar 2016 af 123434 (Slettet)

log(x)=2

10log(x)=102   10 og log går ud med hinanden. Man opløfter i 10' på begge sider af lighedstegnet

x=100


Svar #5
29. februar 2016 af Liselotteeee (Slettet)

hvordan isolee jeg h så

hvis det en sådan slags ligning:
A= π r^2 + 2rh

(r opløftet med 2)


Brugbart svar (2)

Svar #6
29. februar 2016 af mathon

                   A=\pi \cdot r^2+2\cdot r\cdot h

                   \frac{A-\pi \cdot r^2}{2r}= h

                    


Skriv et svar til: Logaritme ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.