Matematik

Hej er der en som kan hjælpe

05. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan opstller man en funktions forskrift når a = 1.13122 og b = 272.731


Svar #1
05. marts 2016 af Zeynoa (Slettet)

og hvor mange procent stiger funktionen ved en x - tilvækst på 1?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2016 af 123434 (Slettet)

Hvilen slags funktion er det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2016 af IPOT (Slettet)

Eksponentiel eller lineær? 


Svar #4
05. marts 2016 af Zeynoa (Slettet)

ekspontiel


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2016 af 123434 (Slettet)

Eksponentielle funktioner har forskriften f(x)=b*ax 

Du kan dermed indsætte dine værdier for a og b i udtrykket for forskriften

f(x)=272.731*1,13122x

Din fremskrivningsfaktor, som er a=1,13122 angiver, at f(x) stiger med 13,1222% hver gang x stiger med 


Skriv et svar til: Hej er der en som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.