Matematik

hjælp til matematik haster!!!!

07. marts 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg har brug for hjæp til at løse nogle opgaver. jeg ved slet ikke hvordan jeg skal løse dem er helt lost.

På forhånd TAK

Vedhæftet fil: 10 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af Soeffi

#0


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:1.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

Brug arctan til at finde vinklerne VGQ og SGQ. Træk dem fra hinanden og divider med 2.

Arctan kaldes også tan-1.


Svar #4
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

skal det give 15,5?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2016 af fosfor (Slettet)

jeg får 23.487777


Svar #6
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

hvordan kommer man frem til det? tager man ikke tan-1(sidelængden)?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. marts 2016 af Soeffi

#6 hvordan kommer man frem til det? tager man ikke tan-1(sidelængden)?

Tangens til en vinkel er altid forholdet mellem to kateter i en retvinklet trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. marts 2016 af fosfor (Slettet)

tan-1(mod-længden/hos-længden)


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

#4 og #5

Begge tal er forkerte. De angiver vinkler, der er større end en hel omgang rundt. I mener sikkert antallet af grader, men så skal det stå der, ellers er det radianer.


Svar #10
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg får det til 29,58892176?


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

Jeg får det til 0,41 = 23,5º.


Svar #12
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har også brug for hjælp til opgave 2 a men hønsegården


Brugbart svar (0)

Svar #13
07. marts 2016 af Soeffi

#12


Svar #14
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har beregnet opgave b


Svar #15
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

vi får kun at vide at jacob har 43 m hønsenet er det så bare 4*43?


Brugbart svar (0)

Svar #16
07. marts 2016 af PeterValberg

2b) hvad med en cirkulær hønsegård?, da en cirkel er den geometriske
      figur, der (med en given omkreds) omkranser det største areal.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #17
07. marts 2016 af PeterValberg

#15 Hvis du med 43 m hønsenet skal lave en kvadratisk hønsegård,
       så må dette kvadrat nødvendigvis have sidelængden 43/4 m
       Arealet af denne hønsegård bliver således:

       A=\left(\frac{43}{4} \right )^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #18
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

tusind tak


Svar #19
07. marts 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har også brug for hjælp til opgave 3 ved slet ikke hvordan man løser en tredjegradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. marts 2016 af Soeffi

Bemærk at x = 1 er en løsning, det ses direkte ved indsætning.


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.