Matematik

Hvordan løser man denne tan

08. marts 2016 af Mathias1153 - Niveau: B-niveau

Beregn vinkel  X  når tan x = 4.

Min lærer vil ikke hjælpe mig #NeverLucky

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2016 af mathon

Vinkelmålet på din regnemaskine skal være indstillet il grader = DEGREE

               x=\tan^{-1}(4)+p\cdot 180^{\circ}\; \; \; \; p\in\mathbb{Z}          


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2016 af hesch (Slettet)

x = arctan ( 4 ) ± n * π , n er et heltal.  ( arcus tangens ).

På lommeregner kaldes funktionen også tan-1( 4 ), eller inv tan ( 4 ).


Skriv et svar til: Hvordan løser man denne tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.