Matematik

Opstilling af differentialligning

16. marts 2016 af MajaRahlffi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er meget dårlig til differentielligninger. 

Jeg skal i denne opgave opstille en differentialligning og bestemme hastigheden hvor antallet af smittede vokser til tidspunktet t = 162. 

Jeg har vedhæftet opgaven. 

Håber der er en venlig sjæl som kan hjælpe!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2016 af Soeffi


Svar #2
16. marts 2016 af MajaRahlffi (Slettet)

Tak det hjalp! 

Kan du muligvis hjælpe med denne så? 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #3
16. marts 2016 af MajaRahlffi (Slettet)

#1

#0. Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1666702.

Tak det hjalp! 

Kan du muligvis hjælpe med denne så? 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2016 af mathon

Smittehastigheden til tiden t =162 døgn
er i følge model 2:
                                       \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=3\cdot 10^{-6}\cdot 3800\cdot (13382-3800)=109


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. december 2018 af 123434 (Slettet)

Følger lige med

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. december 2018 af Soeffi


Skriv et svar til: Opstilling af differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.