Matematik

Geometri

17. marts 2016 af mkdmkmdked (Slettet) - Niveau: B-niveau

jEG HAR KNOKLET MED DENNE OPGAVE, MEN ER HELT BLANK, HVAD I ALVERDEN SKAL MAN? SE BILLEDE

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2016 af Soeffi


Svar #2
17. marts 2016 af mkdmkmdked (Slettet)

jaaa...


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2016 af peter lind

Af aflæsning på figuren får du f(0) = 0, f(3) = 3-2,5 og f'(3) = tan(135º)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

Start med at finde hældningskoefficienten for tangenten (Du behøver ikke at bruge sin eller cos).

Opstiil polynomiet med bogstaver. dsæt koordinaterne for A og B. Så har du to ligninger med 3 variable. Den tredie ligning finder du ved at differentiere udtrykket og indsætte hældningskoefficienterne.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2016 af Soeffi

#0

Vedhæftet fil:1670229.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

Du behøver heller ikke tan(135º).


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2016 af mette48 (Slettet)

Hældning = -1 se på tegningen og konstater at 135=180-45


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.