Matematik

eksponentielt funktion

20. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgave? :) 

Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at fordoblingskonstanten er 8 og at f (3) = 12 .

Bestem f(11). 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2016 af peter lind

Ved en vækst af x på 8 bliver funktionsværdien fordoblet så brug at f(11) = f(3+8)


Svar #2
21. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

tusind tak :)


Svar #3
22. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

men er svaret så bare "f(11) = f(3+8)"


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2016 af Stats

f(x + T2) = 2·f(x), hvor T2 er fordoblingskonstanten

Du har at f(3) = 12. Udregn så f(3 + T2)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
22. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

nårh, så det giver 24?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2016 af peter lind

ja


Skriv et svar til: eksponentielt funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.