Matematik

integral spørgsmål

23. marts 2016 af onewingedweeman (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har fået opgaven:

"et område A i (x,y)-planen er afgrænset af y-aksen og parablen med ligningen x=6-y^2.

bestem en parameterfremstilling for A"

har jeg ret i at denne parameterfremstilling vil være

r(u,v)=(6-v^2,v)

eller hvad skal der til for at den bliver afgrænset af y-aksen ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2016 af mathon

r(u,v)=(6-v^2,v)\; \; \; \; \; v\in\left [ 0\, ;6 \right ]


Svar #2
23. marts 2016 af onewingedweeman (Slettet)

tusind tak.


Skriv et svar til: integral spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.