Fysik

Bevægelse

24. marts 2016 af Summerella (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen! 

Sidder med en fysikopgave, som jeg ikke helt ved, hvodan man løser. Er der måske nogen, der kan hjælpe mig med den?

Opgaven er vedhæftet :)

Tusind tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2016 af mathon

a)
       Uaccelereret
       er:
                                F_{ydre}=0

                                F_{motor}=F_{modstand}=160\; N


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2016 af mathon

b)
      Accelereret:
                             2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_o}^2

                             v=\sqrt{2\cdot \frac{\Delta F}{m}\cdot \Delta s+{v_o}^2}


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.