Matematik

Hjælp til opgave

29. marts 2016 af Sariwa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre i opgave c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2016 af 123434 (Slettet)

a)

x=2,5

L=100*0,692,5=39,5

Lysintensiteten er 39,5 når dybden er 2,5 meter under søen

b)

T1/2=log(0,5)/log(a)

T1/2=log(0,5)/log(0,69)=1,87

Lysintensiteten halveres for , hver 1,87 meter man kommer under søens dybde 

c)

L(x+1)=100*0,69x+1

Altså bliver lysintensiteten fremskrevet med faktoren 0,69 svarende til vækstraten r = 0,69-1. 

Lysintensiteten aftager med 31%, når dybden vokser med en meter


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.