Matematik

Matematik hjælp

31. marts 2016 af malleguldhammer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen som kan hjælpe mig med nogle matematik opgaver? 

Det er fra mat AB1 bogen. 

328 (A, B, C, D, E, F) OMSKRIV FØLGENDE UDTRYK

a) 4^-2 

b) (1/2)^-2 

c) 5^-1 

d)(7/4)^-1 

og opgave 332 (a, c, e, g og i) Omskriv følgende 

a) 5^2 · 5^4 · 5^-7 

c) (1/3)^-4 · 3^-4 =

e) ((1/2)^0)^-4 =

g) (6^-2 · 6^3 · 36)/ (2·3)

i) ((-2)^-2 · 3^-2) / (12^-2) 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2016 af mette48 (Slettet)

a(-b) = a/b

(a/b)n=an/bn

brug potensreglerne, som du kan slå op i din lærebog


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.