Matematik

opgave

01. april 2016 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan vil I løse denne her opgave? 

Bestem den minimale og den maksimale vanddybde i havnebassniet 

d(t)= 2*sin(0,52*t-3,14)+7


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

sin(.....) svinger mellem -1 og 1.


Svar #2
01. april 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg tænkte på kan man ikke differentiere funktionen og derefter sætte den lig med 0 og herfra bestemme monotoniforholdene? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det kan du godt. Men det er nemmere bare at sige

dmin = 2*(-1)+7 = 5

dmax = 2*1+7 = 9


Svar #4
01. april 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Okay tak

Svar #5
12. maj 2016 af Mie12345678 (Slettet)

hvad med cos svinger den også mellem -1 og 1 


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.