Matematik
Funktioner
06. april 2016 af
ACCAC (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej, jeg skal bestemme funktioner af to tilbud på maling af 25 kasser, hvoraf tilbudene er som følgende:
Tilbud 1: Opstart 4000 kr og herefter 335 kr. Pr. Stk.
Tilbud 2: Opstart 1000 kr og herefter 500 kr. Pr. Stk.
Hvordan får jeg opstillet funktioner for disse tilbud?
På forhånd tak for hjælpen.
Tilbud 1: Opstart 4000 kr og herefter 335 kr. Pr. Stk.
Tilbud 2: Opstart 1000 kr og herefter 500 kr. Pr. Stk.
Hvordan får jeg opstillet funktioner for disse tilbud?
På forhånd tak for hjælpen.
Svar #1
06. april 2016 af ACCAC (Slettet)
Tænker muligvis at minde funktioner vil se sådan her ud:
f(x) = 4000x + 335
f(x) = 1000x + 500
Kan det passe?
f(x) = 4000x + 335
f(x) = 1000x + 500
Kan det passe?
Svar #3
06. april 2016 af ACCAC (Slettet)
Ja, for det er jo mine 4000 og 1000 der er konstanter.
Herefter skal jeg optegne disse funktioner i et koordinationsystem, hvordan får jeg startet på den?
Er det bare ved at sige:
F(x) = 335 x 1 + 4000 = 4335
F(x) = 335 x 2 + 4000 = 4670
Osv.
Også have pris på y aktien og antal kasser på x aksen eller?
Herefter skal jeg optegne disse funktioner i et koordinationsystem, hvordan får jeg startet på den?
Er det bare ved at sige:
F(x) = 335 x 1 + 4000 = 4335
F(x) = 335 x 2 + 4000 = 4670
Osv.
Også have pris på y aktien og antal kasser på x aksen eller?
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
