Matematik

Linjerne L og M

10. april 2016 af Pilegaard13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Opgaven lyder L: 2x-y=4 og M: y+2x-4=0

Bestem Koordinaterne til skæringspunktet mellem de 2 linjer.

Jeg har lige tabt småkagerne hvordan gør jeg det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2016 af mathon

Skæring kræver:

                                 2x-4=-2x+4   og   y=2x-4

               


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2016 af mathon

eller
               2x-y=4
               2x+y=4         addition
giver       4x=8\; ...


Skriv et svar til: Linjerne L og M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.