Matematik

ln opgave

10. april 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Omskriv: ln 10/3 + ln 2/3 til formen: a ln 2 + b ln 3 + c ln 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2016 af mathon

                      \ln\left ( \frac{10}{3} \right )+\ln\left ( \frac{2}{3} \right )

                      \ln(10)-\ln(3)+\ln(2)-\ln(3)

                      \ln(2\cdot 5)+\ln(2)-2\ln(3)

                      \ln(2)+\ln(5)+\ln(2)-2\ln(3)

                      2\ln(2)-2\ln(3)+\ln(5)

                      2\cdot \ln(2)+(-2)\cdot \ln(3)+1\cdot \ln(5)


Skriv et svar til: ln opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.