Matematik
Gør udtrykket kortere ved at reducere
11. april 2016 af
Silkekrogh
-
Niveau: 7. klasse
Er der nogen der kan forklare hvordan jeg gør udtrykkene kortere ved at reducere. ??
2 * x + x + 3 * x + x = ?
Umiddelbart får jeg det til 7 / læs 2*x = 2 + x = 3 + (3*x) = 6 + x = samlet 7x - er det rigtigt forstået ?
2 * x + x + 3 * x + x = ?
Umiddelbart får jeg det til 7 / læs 2*x = 2 + x = 3 + (3*x) = 6 + x = samlet 7x - er det rigtigt forstået ?
Skriv et svar til: Gør udtrykket kortere ved at reducere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
