Matematik

Kassens rumfang

14. april 2016 af JaKoAndersen - Niveau: B-niveau

Jeg er sku lidt i tvivl om hvordan jeg løser denne opgave. 
Jeg håber jeg kan hjælpe herinde.

mange tak! 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. april 2016 af JaKoAndersen

Tak.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2016 af PeterValberg

V = l·b·h
V = (3h + 4)(2l+1)h     bemærk: l = 3h + 4
V = (3h + 4)(2(3h+4) + 1)h

reducer lidt på udtrykket, så du får det ønskede resultat
altså det med fed markering

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2016 af 123434 (Slettet)

En kasse har højden h, bredden b og længden l. Sammenhængen mellem højden og længden er bestemt ved l=3h+4 og sammenhængen mellem længden og bredden er bestemt ved b=2l+1

Gør rede for at kassens rumfang er V=(3h+4)(6h+9)h

Løsning 

b=2*(3h+4)+1=2*3h+2*4+1=6h+8+1=6h+9

h=h

l=3h+4

V=h*b*l

V=(3h+4)(6h+9)h


Svar #5
14. april 2016 af JaKoAndersen

Mange tak folkens!


Skriv et svar til: Kassens rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.