Matematik

Matematik hjælp

15. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
Hvad er betydningen af konstanterne 87 og 0,45

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2016 af SuneChr

Det kommer an på, i hvilken sammenhæng konstanterne indgår.
Hvad er sammenhængen?
 


Svar #2
15. april 2016 af Camillaalilji

Her
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2016 af mette48 (Slettet)

Du må have flere oplysninger.

En funktion eller lignende


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2016 af Sidsel97 (Slettet)

Er det den fra terminsprøven mat b fra i år? I såfald har du fået oplyst en funktionsforskrift :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2016 af 123434 (Slettet)

I en model for udviklingen i vægten for en person på slankekur kan sammenhængen mellem personens vægt og antallet af uger siden starten af slankekuren beskrives ved: 
y=87-0,45*x

Hvor y er personens vægt (målt i kg) til tidspunktet x (målt i uger efter staten af slankekuren) 

Forklar betydning af 87 og -0,45!

b=87→personen vejer 87 kg ved slankekurens begyndelse 

a=-0,45→personen taber sig 0,45 kg om ugen 


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.