Matematik

Løs ligningen (x+1)*(x^2-4)*(x-1) = 0

15. april 2016 af vaz84cfx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der ved, hvordan man gør, eller bare starter på den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2016 af Stats

Brug 0 reglen..

x + 1 = 0 - isoler x
x2 - 4 = 0 - isoler x
x - 1 = 0 - isoler x

Alle dine x'er som du har fundet er derfor løsning til polynomiet

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
15. april 2016 af vaz84cfx (Slettet)

Så løsningen er: 

x = -1 
x^2 = 4  =  x=2
x = 1 

? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2016 af mathon

            (x+1)(x^2-2^2)(x-1)=0

            (x+1)(x+2)(x-2)(x-1)=0


Skriv et svar til: Løs ligningen (x+1)*(x^2-4)*(x-1) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.