Matematik

Matematik hjælp

16. april 2016 af AnneMarie88 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan forklare mig disse trin? Jeg ved, man kan bruge reglen for differentiation af en sammensat funktion for at forklare det, men ikke hvordan.. (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2016 af peter lind

3. linje kommer som du er inde på fra differentiation af sammensat funktion. Her det f(g(a)) =  g(a)2 du skal differentiere med f(y) = y2 og g(a) = yi-axi-b   f'(y) = 2y = 2g(a) og g'(a) = -x


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.