Matematik

En som kan hjælpe mig med at reducere (a-b) 2 - b2 to tallene er opløftet :-)

16. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
Nogle som kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2016 af PeterValberg

(a-b)^2-b^2=
a^2+b^2-2ab-b^2=
a^2-2ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2016 af mette48 (Slettet)

(a-b) 2 - b2 = (a-b)(a-b)-b2

gang parenteserne (hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden parentes

eller brug kvadratsætningen


Skriv et svar til: En som kan hjælpe mig med at reducere (a-b) 2 - b2 to tallene er opløftet :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.