Matematik

Eksamenssæt uden hjælpemidler

18. april 2016 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave, håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2016 af peter lind

A(M) = ∫02 f(x)-g(x) dx = [F(x)-G(x)]02


Svar #3
18. april 2016 af emilie63 (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt, jeg har jo ikke fået nogen funktioner, så hvor skal jeg indsætter grænserne 0 og henne? 

Og tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. april 2016 af peter lind

Du har jo fået opgivet ogle funktionsværdier i tabellen, faktisk flere end de nødvendige.


Svar #5
19. april 2016 af emilie63 (Slettet)

Så det kommer til at hedde A(M)= 66-(-62)-0 -0 = 128 ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. april 2016 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Eksamenssæt uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.