Matematik

Udregning af tunnel

24. april 2016 af Cirene (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Tunnellen er 2600 m lang og tværsnittet har et areal på 63,16
Beregn hvor mange m2 fjeld der er sprængt væk ?
Hvordan regner jeg det ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2016 af StoreNord

Tunnellen er 2600 m

Tværsnittet har et areal på 63,16 m2

Volumen V = 2600 m * 63,16 m2 = 2600*m*63,16*m2 = hvormange? m3


Skriv et svar til: Udregning af tunnel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.